Kliknite pre viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Vyhľadávanie v článkoch
Kategórie blogu
Posledné články
Posledné komentáre
Štítky

Vegánske vianočné medovníky

Publikované 2019-12-01 Napísal 928
Moje obľúbené0

Piekli sme medovníčky, lebo tie k Vianociam predsa patria. Tento rok sme okrem tradičného receptu starej mamy vyskúšali aj vegánske. Tu je recept ...

Na predvianočný čas sme si pre vás pripravili jeden výborný, nami odskúšaný, recept na medovníky, ktoré k Vianociam patria. Vyskúšali sme aj vegánsku verziu a priznáme sa skromne, sú super! Budete prekvapení, aké chutné môžu byť medovníky, aj keď v nich nie sú klasické suroviny, na ktoré sme z detstva zvyknutí. 

Budete potrebovať: 

Poďme na to: 

  1. Vo väčšej miske si zmiešajte všetky sypké ingrediencie (múku, oriešky, cukor, kypriaci prášok a perníkové korenie). 
  2. K sypkým surovinám pridajte roztopený kokosový olej, mliečko, javorový sirup, popučený banán a nastrúhaný zázvor.

  3. Ručne vymieste cesto a nechajte ho na noc na chladnom mieste.
  4. Cesto si rozdeľte na menšie časti, aby sa vám s ním lepšie pracovalo.
  5. Vyvaľkajte si placku a formičkami vykrajujte medovníky.
  6. Každý medovník potrite olivovým olejom. 
  7. Rúru si vyhrejte na 170° a pečte 10 - 12 minút. Perníky musia byť pri vyberaní z rúry ešte mäkké, potom ostanú mäkké aj dni po pečení.    
  8. Vychladnuté perníky ozdobte napríklad orieškami alebo cukrovou ozdobou.

Suroviny k príprave medovníčkov aj vianočnú náladu na jednom mieste si vyzdvihnite na www.babickinazahrada.sk

Suroviny k príprave medovníčkov aj vianočnú náladu na jednom mieste si vyzdvihnite na www.babickinazahrada.sk
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď

Menu

Kontakt

Mobilný kontakt +421 (0) 948 849 894

Email: info@babickinazahrada.sk

Settings

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa