Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Tantrická masáž - zážitok, na ktorý nezabudnete

Publikované 03-02-2017 8895
Obľúbené0

Príjemné hladenie na celom tele, jemné dotyky, ktoré vás uvoľňujú každou minútou, éterické oleje, ktoré sa vám dostávajú cez čuchové orgány priamo do mozgu a vyplavujú enforfíny už len z pôžitku zo samotných vôní, tlmené svetlo sviečok. Ste naladení? Nejak tak by mala začínať a vyzerať každá tantrická masáž.

Neviete čo presne tento pojem znamená, ale radi by ste si ju niekedy vyskúšali? Poďme na to, naučíme vás, ako si doma zriadiť malý masérsky salón a ako vášho partnera dotykmi priviesť do vytŕženia.

Čo je tantrická masáž?

Vo svete a už aj na Slovensku sa tantrické masáže vykonávajú aj v masážnych salónoch. Ide o špecifický druh masáže, ktorej úlohou je uvoľniť vaše telo a myseľ natoľko, že bude pripravené otvoriť sa novým erotickým rozkošiam a potešeniam. Malo by ísť o druh potešenia, aký ste ešte nazažili, niečo ako výbuch rozkoše z vášho tela, prepojenie vonkajšieho tela s vnútrom a úplne nový rozmer partnerskej erotiky. Je neuveriteľné, koľko žien vlastne vo svojom živote nezažilo naozajstný orgazmus a tiež koľko mužov vie dosiahnuť len povrchné vyvrcholenie.

Ak tento stav poznáte, je načase zmeniť to. Dosahovanie orgazmu pomocou tantrických techník je možné sa vo dvojici naučiť – my vás prevedieme základnými postupmi.

Tantrická masáž je intímny ritual, ktorý naplní človeka nehou, vzrušením. Jej cieľom by mal byť dotyk s vlastnou vnútornou sexualitou, s energiou, ktorá v našom tele zodpovedá za erotické chute. Cieľom tantrickej masáže nie je dosiahnuť orgazmus (aj keď sa to pri nej často mimovoľne stane), ale spoznať svoje a partnerovo telo hlbšie ako len prostredníctvom pohlavného styku.

tantricka masaz

Ako sa naladiť na tantrickú masáž?

Pripravte pre svojho partnera malé prekvapenie. Zabaľte svoje telo do jemnej hodvábnej šatky, pripravte romantickú atmosféru, prípadne aj pohár vína na prvotné uvoľnenie. Dôležitá je aj uvoľňujúca hudba, na internete nájdete stovky minút playlistov určených presne na tieto partnerské chvíle.

Nedovoľte partnerovi, aby sa vás dotýkal, nechajte ho, nech si vychutnáva vaše dotyky, hladkanie a vône, ktoré mu pri masáži predstavíte. Nechajte ho, nech má zatvorené oči, môžete použiť aj šatku, ktorá zmysly úplne presunie na vnímanie dotykov. Pri tantrickej masáži je dôležitý správny výber masážneho oleja. Odporúčame siahnuť po takom, ktorý je zložený z vôni s afrodiziakálnym účinkom. Nájdete ich aj v našej ponuke.

Začnite jemným hladkaním celého tela, venujte sa hlavne miestam, ktoré inokedy na partnerovi nevnímate, nemali by ste sa dotýkať intímnych miest. Hladkanie a objímanie by malo byť naozaj precítené, skúste nemyslieť na nič iné okrem partnerovej prítomnosti a užívajte si jeho blízkosť.

Pokračujte jemnou masážou tváre a hlavy – stačia letmé dotyky končekami prstov, dotyky na ušných lalôčikoch a teplý dych na krku na to, aby prišlo uvoľnenie. Potom nasleduje samotná masáž celého tela – brucha, hrude, pobruška. Na pomoc a umocnenie zážitku môžete vyskúšať pierka, ľad, hodváb, čokoľvek čo máte radi. Najintímnejšie je však používať vlastné ruky a postupne aj celé telo, ktorým sa môžete o partnera trieť. Dôležité je pri tom nezabudnúť na tantrický olej.

Vyvrcholením tantrickej masáže bývajú dotyky v intímnej oblasti, nie však prvoplánové, zamerané na rýchle dosiahnutie orgazmu. Venujte sa partnerovi jemne, použite svoje poprsie a hrajte sa, až kým nebudete obaja správne naladení na vyvrcholenie, ktoré je pri tantrickej masáži intenzívnejšie, dlhšie a plné energie.

 

Na takúto intímnu masáž si vyhraďte dostatok času, neponáhľajte sa, neodbiehajte od partnera a nech vás ani len nenapadne rozprávať sa o veciach bežného života :) Jednoducho, má to byť chvíľa vyhradená len pre vás dvoch a spojenie vašich energií. Vyskúšajte, určite na tento zážitok nikdy nezabudnete a prinesie do vášho vzťahu nové podnety.

tantricka masaz

 

 

 

Save

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa