Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Škatuľka kozmetických prekvapení - recenzia

Publikované 04-11-2015 1018
Obľúbené0
Supervicky - Ajurvédska zubná pasta: Sľubuje, že prirodzene bieli zuby a hojí ďasná. Odporúča na na večerné čistenie.Je bez fluóru. Má netradičnú  pieskovo-hnedú farbu a podľa mňa viac abrazívnych (brúsiacich) častí, ako bežné pasty, čo bude pravdepodobne aj dôvod prečo sa odporúča len na večerné čistenie. V niekoľkých hodnoteniach som čítala, že vraj viac "štípe" ako bežné pasty, čo však podľa mojich skúseností vôbec nie je pravda. Práve naopak ja v nej "štípanie" skoro vôbec necítim. 
Šampúch cukrová pivonka, alebo inak povedané tuhý šampón. Niečo takéto som vyskúšala prvý krát a napriek prvotnej nedôvere som bola celkom príjemne prekvapená. Šampúch dobre pení, takže aplikácia je naprosto bezproblémová. Má tiež veľmi dobrú - až nadpriemernú čistiacu schopnosť. Očakávala som, že mi vydrží na 2-3 použitia, avšak po prvom použití z neho skoro vôbec neodbudlo. Na stránke som sa potom dočítala, že 30g verzia je ekvivalentom 200ml verzie tekutého šampónu. Nevýhodou je skladovanie, prípadne fakt, že pred prenášaním je potrebné počkať, kým vyschne (čo však netrvá dlho). Avšak ak ste zvyknutí na tuhé mydlá, alebo ak nežijete "na viacerých miestach", tak by to nemal byť problém. V prípade cestovania vidím výhodu v tom, že vám nezaťaží batožinu. V prípade leteckého cestovania iba s príručnou batožinou si v tomto prípade taktiež môžete zobrať "veľa" šampónu a nemusíte sa obávať, či ho budete mať kvôli 100ml limitu dosť, ako v prípade miniverzie klasického šampónu. 
Ponio - Levanduľovo mätový dezodorant (vzorka): Prírodný dezodorant s jemnou levanduľovo-mätovou vôňou. Vzorka je pomerne veľká. Dezodorant má tuhú konzistenciu. Napriek tomu, že ja dlhodobo používam chemický tuhý antiperspirant, tak mi účinkami v týchto chladnejších dňoch stačí. Priznám sa však, že levanduľovú vôňu veľmi rada nemám, takže si ho asi neobľúbim.

Balzam Vanilkové pery - veľmi dobrý, krásne vanilkovo vonia, nemá žiadnu príchuť. Ideálna konzistencia, nie je príliš tuhý, ani príliš mäkký. Má veľmi dobrú vyživovaciu schopnosť. 
 Aniónová intímka WinCare - zatiaľ nevyskúšaná. Mala by pomáhať pri problémoch s mykózami a infekciami. 
Primavera Naturkosmetik - vzorka krému na normálnu až suchú pokožku, zatiaľ nevyskúšané.
 Sprchovacia pena - Levanduľové pole (Soaphoria) - zatiaľ nevyskúšané
Weleda tehotenský telový olej vzorka - má predchádzať vzniku strijí, zatiaľ nevyskúšaný.  (túto fotku mi blogger vytrvalo odmieta zobraziť inak ako hore nohami)
 Vzorka prírodnej detskej zubnej pasty s príchuťou čierna ríbezľa. Podľa mňa je tá chuť skôr taká "žuvačková", avšak deťom bude určite vyhovovať. 
Vzorka bylinnej zubnej pasty Neem - zatiaľ nevyskúšaná, avšak veľkosť balenia vyvhovuje na cestovanie. Pasta je bez fluóru a bez živočíšnych zložiek. 
Ručne robené mydlo s kozím mliekom Vločky (Mydlo z farmy) - tuhé mydlo s krásnou jemnou vôňou ovsených vločiek
Prírodný krémový dezodorant citrónová tráva - mäta - vzorka pekne voniaceho dezodorantu. Po rozotretí zanecháva suchý pocit. Má zvláštnu akoby "peelingovú" konzistenciu. 
A na záver fotka celého obsahu škatule pohromade:
Aké sú Vaše skúsenosti s prírodnou kozmetikou? A aký máte názor na tieto škatule, pri ktorých vopred neviete obsah?
---
Pôvodný článok nájdete na: http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/2015/11/kozmeticka-skatulka-prekvapeni-z.html
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa