Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Škatuľka kozmetických prekvapení - recenzia

Publikované 07-01-2016 2607
Obľúbené0

Kozmetická škatuľka prekvapení

Čo by ste povedali na to, keby vám každý mesiac pristála doma škatuľka plná kozmetiky a vy by ste vôbec nevedeli, čo sa v nej skrýva? Môže to byť naozaj zábavné, hlavne pre tých, ktorí milujú prekvapenia a radi skúšajú novinky. Ja mám prekvapenia rada, preto som sa nechala nahovoriť aj na túto kozmetickú škatuľku prekvapení plnú prírodných produktov, ktorú ponúka eshop Babičkina záhrada.
Pohodlne sa usaďte, je to dlhý príspevok.

Kozmetická škatuľka prekvapení skrýva naozaj samé prekvapenia. Vopred vôbec netušíte, čo vám pribalia, viete iba, že jeden zo všetkých produktov je v celom balení a všetko ostatné sú vzorky z ponuky eshopu. Obsah balíčkov sa neustále mení a každý mesiac je v ponuke iba pár kusov takýchto balíčkov. A jeden docestoval až ku mne. 

Prišla drobná previazaná škatuľka, ktorá mi po otvorení naskytla takýto pohľad. Miniatúrne krabičky, tubičky, balenia, no proste lákadlo hneď pri otvorení. Hneď som chcela všetko vyskúšať, no všetko naraz sa fakt nedalo. Tak som začala postupne.
Ak som správne napočítala, môj balíček obsahoval 13 produktov. Ale poďme poporadí...

1. Soaphoria - sprchovacia pena a telové suflé Levanduľa

Začnem vzorkami značky, ktorú asi pozná každá z vás. Prírodná a lákavá Soaphoria, tak by som ju nazvala, pretože má kopec voňavých a zaujímavých produktov. No uznajte, už len názvy "pena" a "suflé" hovoria samy za seba. Tieto dve vvzorky mi prišli s vôňou levandule. Síce levanduľu vôbec nemusím a akosi mi nevonia, pri sprchovaní a natieraní sa týmito vzorkami mi to vôbec nevadilo. Vône mi prišli naopak príjemné a svieže. Sprchovacia pena Soaphoria vyzerala na prvý pohľad ako niečo tuhé, no pri zmiešaní s vodou hneď vysvitlo, že sa príjemne rozotiera a pení. Telové suflé Soaphoria má takú príjemnú konzistenciu, že som po spotrebovaní tejto vzorky hneď kupovala celé balenie suflé, no s obľúbenou vôňou.


2. Prírodný dezodorant Levanduľa a mäta, Ponio s.r.o.

Stále viac sa stretávam a čítam o podobných dezodorantoch. Dezodoranty, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako mydielko, no sú určené do podpazušia a slúžia na to, aby vás osviežili a zabránili nepríjemnému pachu. Tento voňal po levanduli (zas tá levanduľa!) a mäte. Nanášanie takejto vzorky nie je až tak pohodlné, ako použitie celého balenia, no svoj účell myslím splnila. Osviežila a naozaj nebol cítiť žiadny pot. Avšak, asi nejaká zložka v tomto produkte trošku podráždila moju pokožku, lebo som sa nevyhla miernemu svrbeniu. Myslím však, že to je individuálne.


3. Žihľavový šampúch Dvojitá levanduľa, Ponio s.r.o.

Zas tá levanduľa! :-D Mám pocit, že ju dávajú do všetkej prírodnej kozmetiky. V tomto prípade majú však šťastie, pretože som ju tam akosi necítila, no cítila som skôr žihľavu. Šampúch som ešte nikdy v živote neskúšala a ak to ani vám nič nehovorí, tak vedzte, že je to klasický šampón len v trochu inej konzistencii. A používa sa úplne hladko obratko. Navlhčíte vlasy, pošúchate takýmto mydielko-šampúchom, rozpeníte a umyjete. Fakt sa krásne napení a vlasy vyčistí od mastnoty a nečistôt. A son ním naozaj milo prekvapená. Vlasy som mala po použití šampúcha nadýchané, svieže a mala som pocit, ako by mi ich niekto vymenil. Premýšľam, že či to je samotným šampúchom, alebo tým, že som po dlhom čase použila na vlasy niečo žihľavové...

4. Bylinkový kúpeľ pre zdravie
Vrecúško plné byliniek ako echinacea, eukalyptus, rozmarín, skorocel... tak presne tieto všetky ingrediencie vám majú spríjemniť pobyt vo vani. Konkrétne táto zmes chráni proti prechladnutiu, chrípke a posilňuje imunitu. Kúpeľ v týchto bylinkách bol naozaj príjemný, voňavý a pokožku mi zanechal hladkú. Vôňu byliniek už veľmi cítiť nebola, no človek sa po tomto kúpeli cíti výborne a ako znovuzrodený.

5. Soaphoria Šumivá bomba - Romantická ruža
Šumivé bomby do kúpeľa naozaj nie sú žiadnou novinkou na trhu. Guľôčka, ktorú jednoducho hodíte do svojho kúpeľa a ona sa vám postupne rozpustí, rozplynie svojou vôňou a vy môžete v tomto opojení relaxovať tak dlho ako sa vám zachce. Naozaj skvelý nápad. Táto guľôčka je opäť z radu kozmetiky Soaphoria, no tentokrát s nestarnúcou vôňou ruže. Starostlivo zabalená v priesvitnom obale a previazaná špagátikom, veľká akurát do dlane a v kúpeli sa vám za chvíľku rozpustí. Nečakajte však od nej nejakú penu, je to skôr iba také jemné šumenie, ktoré vám má rozmaznať pokožku. Tá totiž po nej zostane vláčna, voňavá a na môj vkus aj trošku mastnejšia. No určite stojí za to vyskúšať ju, výber vôní je široký.

6. Balzam na pery Čokoládové pery
Balzamov s vôňou čokolády som vyskúšala už veľa. Niektoré sa nedali ani cítiť, iné boli príjemné. No ani jeden nebol skvelý, príjemne voňajúci a zároveň hydratujúci. Tento však presne taký je. Vôňa čokolády je z neho cítiť jemnučko, nič presladené, ani nič mdlé. Konzistencia je na perách veľmi príjemná, skutočne hydratuje a netreba ho používať každú chvíľu (aj keď tá jeho konzistencia k tomu nabáda). O hydratáciu sa asi postarali všetky tie oleje, ktoré obsahuje: mandľový, olivový, slnečnicový, nechtíkový, pšeničný a bambucké maslo. Pokojne tento balzam na pery môžem zaradiť medzi moje najobľúbenejšie balzamy. 

7. Bylinná zubná pasta Neem
Čisté zuby sú každodennou samozrejmosťou. Preto oceňujem, že škatuľka prekvapemí obsahovala aj vzorku (dokonca dve) zubnej pasty. Táto je bylinná a pripomína mi tie staré pasty, keď ich na trhu nebolo toľko ako dnes. Tým však nechcem povedať, že je na zahodenie. Naopak, veľmi príjemne prekvapila. Na prvý pohľad síce jej konzistencia nevyzerá lákavo, no chutí sviežo a bylinkovo, veľmi pení a zuby vám vyčistí dokonale. Neobsahuje fluorid, no obsahuje bylinu Neem, ktorá je známa antibakteriálnymi účinkami.V ústach po nej zostane taká zvláštna čistá chuť, akoby fakt odstránila všetko, čo tam nepatrí. Je výborná

8. Jack n Jill zubná pasta pre deti s príchuťou čierna ríbezľa
Táto pasta ma tiež svojou chuťou vrátila do detských čias. Čias, keď sme si zuby čistila pastami, ktoré chutili tak dobre, že by ste ich chceli zjesť. Táto má jemnú gélovú konzistenciu a chutí po čiernych ríbezliach. Je určená pre deti, preto oceňujem, že takmer vôbec nepení, ale plní si svoju prácu a teda čistí. Obsahuje iba prírodné zložky a preto sa rodičia nemusia báť nepríjemných následkov pri prehltnutí (kto by ju aj nechcel prehltnúť, keď tak skvelo chutí). 

9.  Balzam pre atopickú pleť s borákovým olejom, Dulcia Natural
Balzam v mini tégliku pre atopickú pleť. Síce atopickou pokožkou netrpím, no moja pleť je suchá a preto si žiada výživné krémy, ktoré ju premastia. Tento balzam presne taký je. Výživný, mastný, hydratujúci. Balzam mi konzistenciou pripomína niečo ako telové maslo, teda je tuhý a roztápa sa až pri kontakte s pokožkou, treba ho do nej jemne vmasírovať. Je naozaj výživný, obsahuje samé maslá (bambucké, mangové, avokádové)a oleje (borákový, nechtíkový, marhuľový, kokosový).

10. BeeLOL Kávová lízanka
Aké príjemné prekvapenie, keď na vás okrem kozmetiky vykukne z balíčka aj niečo jedlé. A rovno lízatko :) Veru bola som milo prekvapená, a ešte viac, keď som ju ochutnala Sladká, chutná a naozaj kávová. Pre niekoho skvelý spôsob, ako si spríjemniť deň, ak nie je čas a možnsoť dopriať si klasickú kávu. Toto lízatko totiž okrem iného (hnedý nerafinovaný cukor, glukózový sirup, včelí med) obsahuje aj klasickú kávu s kofeínom. A chutí naozaj výborne, určite nájdete aj svoju obľúbenú príchuť.



11., 12., 13. - no a na záver 3 klasické vzorky 

Prvou je telové mliečko Primavera s levanduľou a vanilkou - vôňa je naozaj silná až aromatická, cítiť ju na tele celý deň. Mliečko hydratuje, zanecháva pokožku sviežu a voňavú. Rozotiera sa úplne jednoduché, má totiž riedku konzistenciu.

Weleda detský krém je druhou vzorkou z tejto trojice. Nemám jej čo vytknúť, Weledu totiž používam v starostlivosti o synčeka od narodenia. Krémik vonia príjemne, detskú pokožku ošetruje a chráni a nijako jej neškodí. A ja sa ešte riadim heslom - menej je viac, hlavne čo sa týka detskej pokožky. takže stačí naozaj občas a trošička.

No a do tretice niečo z intímnej hygieny a to aniónová intímka pre každodenný pocit sviežosti. Pri pravidelnom používaní je dokázané, že tieto aniónové vložky zmierňujú príznaky rôznych mykóz, svrbenia atď. Tieto sú vyrobené zo 100% bavlny a tak je ich používanie naozaj príjemné a pohodlné.

Tak a sme na konci testovania škatuľky prekvapení. Ja som si testovanie užila a snáď sa aj vám recenzia toľkých produktov páčila. Ktorý vás zaujal najviac? 
Mimochodom takúto kozmetickú škatuľku prekvapení si môžete aj predplatiť na 3 alebo 6 mesiacov. Jedna stojí len 10 €, no hodnota výrobkov vnútri je oveľa vyššia. Čo poviete? Ak máte radi prekvapenie, vyskúšajte!
Krásny deň plný príjemných prekvapení!
---
Pôvodný článok môžete nájsť na: http://stylzeny.blogspot.sk/2016/01/kozmeticka-skatulka-prekvapeni.html
1 Komentár
  • Mi****

    Mi**** 28-10-2016

    Aj ja som vyskusala na základe recenzií túto škatuľku, vzorky a veci z nej má veľmi príjemné prekvapili fakt stojí za to, len by som uviedla na pravú mieru to balenie. Prišlo mi to v papierovej tašticke v žiadnej krabičke, čo ma hneď na začiatku sklamalo, keďže vsade som čítala o krabičkách a keď prvotné sklamanie prešlo az potom som si začala užívať obsah.
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa