Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Vyhľadať "obilniny"

Energia a vplyv potravín na orgány - cícer

NapísalMichal 1368 28-05-2021
Obľúbené
Strukoviny patria medzi obľúbenú súčasť našich jedálničkov už od nepamäti. Majú v sebe množstvo vlákniny, ktorá je prospešná pre naše trávenie a umožňuje nám zbaviť sa viacerých žalúdočných problémov. Jedna strukovina...
Čítať ďalej

Energia a vplyv potravín na orgány - pšeno

NapísalMichal 1651 27-05-2021
Obľúbené
Pšeno je proso bez šupiek. Malé žlté guličky si mnohí zamieňajú s kuskusom. Je to vzácna obilnina, ktorá je ako jediná zásaditá = neprekysľuje organizmus. Slúži ako zdroj mnohých vitamínov a minerálov. Pšeno je...
Čítať ďalej

Energia a vplyv potravín na orgány - ryža

NapísalMichal 2041 22-04-2021
Obľúbené
Chutne pripravená celozrnná ryža je zdravá a ľahko sa s ňou chudne bez hladovania. Najhodnotnejšou zložkou ryže sú komplexné sacharidy, z ktorej si telo zoberie až 85% energie. Ryža vaše telo príjemne zasýti,...
Čítať ďalej

Menej známe obilniny

2536 09-01-2017
Obľúbené
Aký význam majú v našom jedálničku obilniny? Ktoré používate pravidelne? Poznáte obilniny ako canihua, či quinoa?
Čítať ďalej

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa