Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Šampúch Ponio - recenzia

Publikované 03-03-2014 1620
Obľúbené0

Zoznámte sa - šampúch

Keď som si našla milý mail, či by som nechcela napísať o nejakom výrobku z eshopu Babičkina záhrada, neváhala som a súhlasila. Už len názov vo mne evokoval niečo krásne a keď som sa pozrela do eshopu, len som sa v tom utvrdila. Okrem prírodnej kozmetiky ma nesmierne zaujali čaje, lebo tie mám veľmi rada, a tiež rôzne hojivé zázraky a pochutiny, ktoré som spoznala vďaka mojej starkej, ktorá vždy vedela, ako mi čo pomôže. Miesto liekov nám dávala čaje, sušila bylinky, pripravovala tinktúry. A tento obchodík mi na chvíľu všetky krásne spomienky na výnimočnú osobu pripomenul :) Jednou z vecí, ktoré mi poslali, bol šampúch, rozkošné čudo, ktoré si získalo celú moju rodinu.
Šampúch bol v papierovom obale





O šampúchu si môžete prečítať :
     "Žihľavový šampúch s citrónom vhodný pre normálne vlasy - krásne pení, dočista umyje, vlasy nezaťaží. Kokosový olej a glycerín zároveň hydratujú končeky vlasov, pantenol upokojí pokožku hlavy a citrónová šťava so žihľavou dodajú lesk. Cena zahŕňa balenie v papierovom sáčku.
Vôňu tvoria dve levanduľové silice - bulharská levanduľa a francúzska levanduľa 40/42. Zrelaxuje a upokojí pokožku hlavy aj zmysly:-).
Šampúchy sú tuhé šampóny - obahujú všetky účinné látky ako bežný šampón okrem vody - teda sú oveľa menšie, spratnejšie, nikde sa Vám nevylejú a nepotrebujú plastový obal. Jeden 30 gramový šampón vydrží tak dlho ako cca 200 ml tekutého šampónu. Stačí ho jednoducho zobrať do ruky, pošúchať ním v sprche po vlasoch a rozpeniť prstami.
Šampúchy neobsahujú SLS (či iné sulfáty), parabény, silikóny ani umelé parfémy. Glycerín je rastlinného pôvodu. Nie sú to šampóny na báze mydla (netreba ich premývať octom). V prípade potreby ich môžete použiť aj ako mydlo na telo, ako šampón pre psa, či na rýchle opranie oblečenia.
Zloženie: tenzidy z kokosového a palmového oleja, žihľavový odvar, čerstvá citrónová šťava, panenský fair trade kokosový olej, rastlinný glycerín, pantenol, spirulina, prírodné silice (bulharská levanduľa, francúzska levanduľa 40/42), zelený oxid."
     Milo ma prekvapil už obal. Jednoduchý, papierový, ktorý skončil v koši na papier, lebo u nás doma sa odpad triedi už roky, máme na dvore niekoľko plastových košov na papier a plasty a okrem nich triedime aj sklo a plechovky. Naozaj šetrné k prírode :) Keď som otvorila obal, vykuklo na mňa malé, zelené, voňavé čosi s levanduľou. Poľahky sa to vmestilo do dlane a vďaka šikovnému tvaru sa to dobre držalo. Mala som plastový obal na mydlá, tak som doň položila šampúch a čakala na večer, kedy ho môžem skúsiť. Vonia prekrásne, levanduľovo, sviežo, naozaj som mala pocit, ako by som sa skláňala nad fialovým kobercom levandúľ a ovoniavala ich. Krása! Navyše, jedna sušená levanduľa bola aj zatlačená do šampúchu, vyzeralo to veľmi pekne. Trochu som sa bála, či sa mi nezamotá do vlasov, ale po čase odpadla a plávala vo vani :) Sprvu som mala problém, že som nevedela, koľko ho použiť. Predsa, šampónu si dáte trochu do dlane a hotovo. Podľa návodu som mokré vlasy pošúchala šampúchom - a zo začiatku som asi šúchala moc, lebo mi z neho rekordne rýchlo ubúdalo, ale potom som na to prišla a bolo dobre. Naozaj stačí len trošku pošúchať a vytvorí sa bohatá pena, až som neverila, koľko jej vzniklo. Pre mňa bolo najdôležitejšie zistiť, ako bude na novinku reagovať môj atopický ekzém. Moje obavy boli zbytočné, pokožku šampúch nevysušoval ani nedráždil. Svrbela, ale menej ako obyčajne. Vlasy boli krásne voňavé, ja som kondicionér nepotrebovala, ale mamina áno. Po uschnutí sa krásne ligotali, boli ľahké a jemné. 
Plusy:
  • ekologický obal
  • nádherná vôňa
  • maličký, vhodný na cestovanie, nezaberie takmer žiadne miesto (a obal naň sa dá kúpiť)
  • malé čudo vytvorí bohatú penu
  • pokožku nevysušuje, nedráždi, vlasy sú voňavé, jemné, pekne sa ligocú a mne sa aj dobre rozčesávali
Mínusy:
  • zo začiatku som nevedela, koľko ho použiť, a preto sa mi rýchlo míňal
Už ste niekedy skúsili toto čudo? :)
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa