Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Pýtate sa nás... o recyklácii, zložení produktov

Publikované 07-09-2016 Napísal 1182
Obľúbené0

Často dostávame otázku, prečo nemáme originálne  „krásne“ krabice s našim logom, vraj je to dobrý marketingový nástroj :) To možno je, ale zastávame názor, že nechceme byť producentom zbytočného odpadu a tak recyklujeme. Naše balíky preto môžete dostať v krabiciciach od našich dodávateľov alebo od firiem, ktoré nám ich s radosťou posúvajú. Verte, že by bolo jednoduchšie mať naskladané krabice piatich veľkostí, ktoré by nám šetrili priestor aj prácu. Často sa prehrabávame krabicami kým nájdeme tú správnu pre vašu objednávku, ale napriek niekoľkým desiatkam objednávok denne v tom stále vidíme zmysel. Preto na našich krabiciach môžete vidieť takúto nálepku :

Rovnako to platí aj pri nákupoch v našej predajni. Tovar vám nabalíme do krabice, ktorú si pohodlne odnesiete alebo máme pre vás papierové vrecká, ktoré sú spoplatnené symbolicky cenou, za akú ich nakupujeme.  Sme idealisti :) Veríme, že zákazníkov postupne naučíme na nosenie si vlastnej tašky, resp. na to, že nie je v poriadku s ohľadom na našu zem, dostať ku každému nákupu igelitku. Nepodporujeme mikroténové vrecká a igelitky, ak vám ich k nákupu dáme, tak preto, že aj tie recyklujeme :)

Ďakujeme za pochopenie.

Prečo nemáme v ponuke celý rad od jedného výrobcu

Často od vás dostávame otázku, prečo nemáme od jedného výrobcu v ponuke celú jeho ponuku. Napríklad od výrobcu kozmetiky, liečiv či bezlepkových produktov. Často si obľúbite jeden produkt a chcete si kúpiť aj jeho "brata alebo sestru" :)

ilustračný obrázok, zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/Facing_(retail)

u nás to vyzerá pestrejšie :)

Odpoveď je jednoduchá. Vyberáme si veľmi poctivo to, čo vyložíme do našej "výkladnej skrine", pod čo sa podpíšeme. Každý produkt, či už je to kozmetika alebo potravina osobne vyskúšame -  ja, moja rodina, tím babičkinej záhrady, ochotní testovači. Ešte predtým pozorne sledujeme zloženie, balenie, prepravu. Ak distribútor zneistie pri mojich otázkach, alebo mám pocit, že niektoré zložky sú v produkte fakt zbytočné a ide to aj bez nich, tak tovar neprijmem. Pre mňa a moju rodinu chodím "nakupovať" iba do babičkinej záhrady a tak tam vpúšťam len to o čom som presvedčená, o čom viem horlivo rozprávať, lebo ma produkt nadchol, chutil, pomohol.

Žiaľ, ak sa jeden produkt vydarí, nie vždy to platí o celej značke (česť výnikám, ktoré máme) :)

Verte, že čím väčšie odbery od jedného výrobcu, tým väčšie sú zľavy a výhody. Pre nás by to bola rozhodne ľahšia cesta, ale nie tá, ktorou chceme ísť. To vám radšej denne budeme vysvetľovať, že ten a ten sprchový gél nemáme v ponuke, lebo nie sme stotožnení s jeho cyklámenovou alebo kiwi farbou, celkovo nerozumiem prifarbovaniu sprchových gélov, akoby pokožka vedela rozoznať, či na ňu aplikujeme niečo perleťové alebo skôr marhuľkové :)

A tiež máme niekedy pocit, že sa vyrobí produkt len preto, aby sa niečo dialo, aj keď nemá využitie, resp. sa ľudia bez neho poľahky zaobídu a ide skôr o marketingový ťah.

Takže preto ! :)

PS: Ak budete nástojiť, vami hľadaný výrobok vám objednáme, ale našej obohratej pesničke sa asi nevyhnete :)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa