Kliknite pre viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Vyhľadávanie v článkoch
Kategórie blogu
Posledné články
Posledné komentáre
Štítky

Pšenový koláč

Publikované 2016-09-22 2088
Moje obľúbené0
Výborný a zdravý koláč. Nebojte sa pripraviť pšeno aj na sladko, pri príprave ho zbavíte typickej horkosti a garantujeme vám, že vám bude chutiť

Výborný a zdravý koláč.


260 g pšena sparíme trikrát vriacou vodou, aby sme ho zbavili horkosti a povaríme  25 minút v 500 ml rastlinného alebo obyčajného  mlieka a 300 ml vody (ktorú postupne podľa potreby prilievame) so štipkou soli na hustú kašu. Odstavíme, vmiešame 60 g trstinového alebo kokosového cukru a dve lyžice masla, vlejeme do vymasteného pekáča, pokladieme ovocím a posypeme posýpkou:


20 g kokosových plátkov60 g trstinového alebo kokosového cukru , 1 lyžice pomletého ľanového semienka, 1 lyžica slnečnicových semienok, 40 g mletých mandlí, 80 g mletých ovsených vločiek a 60 g kokosového oleja
Pečieme pri 180 stupňoch 30 minút.

 

(tento recept pre Vás pripravila Evka Francová - Kuchařka ze Svatojánu.)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď

Menu

Kontakt

Mobilný kontakt +421 (0) 948 849 894

Email: info@babickinazahrada.sk

Settings

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa