Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Poraďte nám a my vás odmeníme

Publikované 01-09-2016 Napísal 932
Obľúbené0

Rozdávačka ..... 

Pripravujeme pre vás úplne nový eshop s novými funkcionalitami, produktami a službami, chceme vám uľahčiť nakupovanie aj zdokonaliť poradenstvo. Napíšte nám na obchod@babickinazahrada.sk vaše tipy, nápady a rady na zlepšenie: 

  • Povedzte nám, čo máte u nás radi, čo u nás čítate,nakupujete, prečo ste našim zákazníkom, čo vám vyhovuje a nechcete o to prísť.
  • Odporučte nám produkty a značky, ktoré vám u nás chýbajú.
  • Zdôverte sa nám s tým, čo vám na nás vadí, s čím ste boli nespokojní, čo môžeme pre vás urobiť a vylepšiť, aké funkcie vám v eshope chýbajú.
  • Pomôžte nám byť ešte lepšími - pre vás, našich zákazníkov, priateľov a fanúšikov.

Niektorých z vás odmeníme obľúbenými produktami z nášho eshopu - zelená káva, ajurvédska káva, mydielka, aromaterapia, ktoré vidíte na obrázku.

!!!!!!! POZOR !!!! Platia IBA príspevky, ktoré nám pošlete mailom spolu s vašou adresou na zaslanie výhry, teda nie do komentáru nižšie. ďakujeme :)

SÚŤAŽ UKONČENÁ. 

Výhercovia: Meggi, Miška Števček, Vanda Machalová, Jana Balážová, Ĺubica Chalupková, Veronika Michaličková, Simona Bellová, Ľubica Chalupková, Jana Turčáková, Dana Mederová, Lucia Polášková

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa