Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Pesto z medvedieho cesnaku

Publikované 02-04-2019 2171
Obľúbené0

Ingrediencie:

♥ 1 stredne veľká misa čerstvých listov medvedieho cesnaku

♥ 2 stonky čerstvého estragonu

♥ 2 dcl panenského olivového oleja

♥ 1 dcl tekvicového oleja

♥ 2 PL slnečnicových semienok

♥ himalájska soľ

♥ 1 PL lahôdkového droždia

♥ 1 ČL šťavy z limetky

Postup:

Medvedí cesnak s estragonom nakrájame na malé kúsky. Ingrediencie dáme do mixéra, zalejeme olejom, osolíme, pridáme limetkovú šťavu, lahôdkové droždie a dôkladne rozmixujeme. Ak sa nám zdá hmota hustá, postupne môžeme pridávať tekvicový olej, ak naopak riedka, pridávame medvedí cesnak.

Tip Babičkinej záhrady na rýchlu večeru: Pesto si radi pridávame do cestovín spolu so súšenými paradajkami. Trošku opražime na oleji a môžeme podávať večeru :) 

Dagmar Čanigová je autorka eBookov určených pre ľudí, ktorí trpia potravinovými intoleranciami a alergiami. Organizuje živé kurzy varenia, na ktorých vás naučí variť a piecť bez lepku, vajíčka, mlieka a orechov. Tento recept nájdete aj v jej digitálnej kuchárskej knihe Jedlo ako liek - 50+ receptov pri potravinovej intolerancii. 

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa