Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Pečené hokaido

Publikované 22-09-2016 1465
Obľúbené0

Väčšiu tekvicu hokaido umyjeme, rozrežeme na polovicu, vyberieme jadierka, rozkrájame ju na mesiačiky a položíme na plech ( a na papier na pečenie).

K Hokaidu môžeme pridať zeler načistený a nakrájaný na hrubšie hranolky, strúčiky cesnaku v šupke, cibuľu na väčšie kúsky. Všetko pokvapkáme olivovým olejom, posypeme bylinkami s cibuľkousézamovými semiačkami, osolíme himalajskou soľou a dáme piecť na 200 st. asi 15-20 minút, pokým sa nám nezačne zvrchu pripekať. Príprava trvá cca 10 minút.

Budete prekvapení lahodnosťou, ľahkosťou a jemnou chuťou tejto zdravej rýchlej večere, ktorú si môžete urobiť kedykoľvek počas týždňa.

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa