Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Prečo Miriam odporúča štúdium klasickej čínskej medicíny

Publikované 22-10-2018 1702
Obľúbené0

Trojročné štúdium klasickej čínskej medicíny

Sme veľmi radi, že aj tento rok môžeme pomáhať pri sprostredkovaní štúdia základných princípov fungovania človeka z pohľadu klasickej čínskej medicíny, feng shui, energo-informačných systémov a energetiky ľudského tela a prinášame Vám skúsenosť Miriam Latečkovej, ktorá túto školu absolvuje koncom tohto roka.

Môj príbeh
Ako som sa zoznámila s Peťom  

"Peťo je môj kamarát, cesty nás zviedli dokopy pred niekoľkými rokmi. Navštívil ma v mojom obchode a pri rozprávaní si všimol vatu v mojom uchu, bolo to na jar a ja som mala potrebu mať otvorené okno na aute s príchodom prvých jarných lúčov :), dostala som klasický prievan a pár dní som už trpela :)

Kázal mi ľahnúť si na zem, podľa pulzu na ruke mi povedal, že mám silný zápal, že som niekoľko posledných dní spala horšie a podobné čudné veci, ktorými ma vyviedol z mojej komfortnej zóny :) Vytiahol ihličky, napichol mi jednu nohu, druhú ruku a nechal ma oddychovať 20 minút počas ktorých mi pravidelne kontroloval pulz. Potom povedal absolútne presný a do bodky sa splniaci priebeh mojej bolesti uší. O dva dni som bola ok, s Peťom som už zostala v kontakte a teraz jeho služby využívam pravidelne ja aj moja rodina."

Prečo odporúčam jeho školu

"Ako sám povedal, po rokoch, kedy organizoval jednodňové kurzy a školenia, už nadobudol pocit, že nechce ľuďom len "namočiť hlavy" ale naučiť ich viac a odovzdať im komplexné informácie o diagnostikovaní chorôb aj samotnej liečbe, aby vedeli pomôcť sebe aj svojej rodine.

Na kurze sa môžete naučiť akupunktúru do takej miery, že ju môžete profesionálne praktizovať ale aj pracovať s tzv. imaginárnymi energetickými ihlami pri liečbe vašich zdravotných problémov. K dispozícii vždy dostanete všetky tlačené materiály k prednáškam ako aj prednášky nahrané na mp3 aby ste si ich mohli aj dodatočne vypočuť a pripomínať. Škola nie je len o teórii. V rámci témy feng-shui napr. navštívime dom či kanceláriu jednotlivých účastníkov aby sme si prakticky mohli ukázať feng-shui v praxi."

Zákazníkom Babičkinej záhrady, ktorí sa chcú vzdelávať, poznať svoje telo a jeho zákonitosi prinášame výhodnejšiu cenu štúdia.

1 200€ / rok 
1 100€/rok

Tieto ceny platia pri objednávke cez stránku www.BabickinaZahrada.sk alebo aj vtedy, ak sa prihlásite rovno k Peťovi a poviete, že ste návštevníkom / zákazníkom / čitateľom Babičkinej záhrady :).

Ďalšie informácie o štúdiu: TU  

Veríme, že sa s mnohými z Vás stretneme a už teraz sa tešíme. Na rozbeh pre vás ako spríjemnenie štúdia budeme mať pripravaný darček navyše :)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa