Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

MIlujú ho zákazníci z celého Slovenska!

Publikované 26-03-2017 915
Obľúbené0

Každý, kto v tomto obchodíku bol, sa doň s radosťou vracia. Vôňa vás očarí natoľko, že sa vám nechce ani odísť. Babičkina záhrada v Nitre je viac ako len bioobchod alebo e-shop.

Obchod plný vôní, chutí, liečivých byliniek, zdravých bioproduktov a kozmetiky, ekodrogérie, slovenských handmade výrobkov a hlavne ľudí, ktorí robia, to čo robia s láskou a vášňou. Ak si neviete s niečím rady, ochotne vám poradí usmievavý tím Babičkinej záhrady spolu s majiteľkou Miriam Latečkovou.

Majiteľka voňavého obchodíku

majiteľka babičkinej záhrady

Ako to celé začalo?

„Myšlienka na založenie stránky „babičkina záhrada“ na facebooku prišla v jeden deň zčista-jasna asi niekde zhora… Predpokladala som, že pôjde viac-menej o moje vlastné zápisky o bylinkách a babských receptoch, keďže som veľa ľudí s podobným zmýšľaním v tej dobe okolo seba nemala. Ale záujem ľudí a pribúdanie stále nových priateľov ma príjemne prekvapil a naplno začal fungovať zákon príťažlivosti,“  uvádza majiteľka na webovej stránke. To bolo v roku 2011. Potom nasledovalo založenie webovej stránky – eshopu (2012) a neskôr kamennej predajne v Nitre (2014).

A ako opisuje samú seba na stránke: „Som obyčajná mamina, ktorá má okrem skvelého manžela aj 3 deti, 4 mačky, 1 psa, 1 andulku, rybičky a  veľkú záhradu plnú byliniek. Odkedy si pamätám… hľadala som iné cesty  (lebo hovorím, že vždy je iná možnosť), pravdu, alternatívu ku všetkému zle zaužívanému a hlavu mám stále plnú ideálov …“ Má za sebou niekoľkoročné skúsenosti s alternatívnou liečbou, pestovaním a využitím byliniek, venuje sa feng shuei, čínskej dietetike, etikoterapii, študuje akupresúru a akupunktúru.

Usmiaty tím Babičkinej záhrady

tím babičkinej záhrady

Nekupujete „mačku vo vreci“

Všetky výrobky a produkty testuje tím Babičkinej záhrady  na ,,vlastnej koži“ a až potom ich zavedú do predaja. Poznajú proces výroby, filozofiu predávaných produktov a neustále sa vzdelávajú v rôznych súvisiacich oblastiach. Treba zdôrazniť, že podporujú najmä slovenských výrobcov, ktorí vyrábajú bioprodukty s láskou a z lokálnych surovín pre váš zdravý životný štýl. Produkty sú teda hlavne zo Slovenska, alebo od overených zahraničných dodávateľov.

Predajňa v Nitre a jej široký výber kvalitných produktov

predajňa

Kamenná predajňa aj e-shop

Okrem kamennej predajne v Nitre, úspešne funguje aj e-shop. Na webovej stránke nájdete okrem zdravých bioproduktov aj babské rady, úžasné recepty, aj zaujímavé články a tipy. Má množstvo fanúšikov po celom Slovensku. Svedčia o tom aj pozitívne referencie zákazníkov, ktorých je naozaj neúrekom: „Dnes mi prišiel balíček, ktorý prevoňal celý bytík už pri rozbaľovaní. No som úplne unesená tými vôňami…och, neviem ako to napísať, ale veľmi sa teším z voňavých mydielok :) Obchodík dopadol na jednotku s hviezdičkou. Maximálna spokojnosť. Veľmi krásne ďakujeme aj za úžasný gigantický darček.“

,,Prístup predajcu výborný, komunikácia super, balík prišiel skôr, ako som požadovala, expresnou rýchlosťou. Ďakujem veľmi pekne.“

Babičkinu záhradu nájdete na Priehradnej ulici 1 (vchod je zo Schurmannovej ulice vedľa reštaurácie Malibu).

predajňa v nr

Babičkina záhrada sa venuje rôznym aktivitám, ako je organizovanie kurzov varenia, prednášok, ochutnávok, workshopov iseminárov. Neváhajte ju navštíviť, nájdete ju podľa vône. 

---

Pôvodný článok nájdete na: http://omeste.sk/miluju-ho-zakaznici-z-celeho-slovenska-v-nitre-mame-najvonavejsi-obchod-siroko-daleko/

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa