Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Liečivé sérum na bielenie zubov - recenzia

Publikované 22-03-2015 837
Obľúbené0

Liečivé sérum na bielenie zubov

V dnešnom príspevku by som Vám rada predstavila nielen zaujímavú značku - Dulcia Natural, ale tiež veľmi zaujímavý výrobok - liečivé sérum na bielenie zubov. Kozmetika Dulcia natural je poctivá, živá kozmetika, založená na báze rastlinných a bylinných extraktov, čistých esenciálnych olejov, vzácnej ružovej vody a aloe vera. Je to slovenská prírodná kozmetika - už len to ju predurčuje na to, aby si ju človek zamiloval. Prináša nám dary prírody, aby sa postarali o naše zdravie a krásu.




O liečivom sére si môžete prečítať:
     "Účinná sila panenského kokosového oleja v spojení ďalšími prírodnými zložkami v boji proti zubnému kazu a pre zlepšenie celkového zdravia chrupu aj ústnej dutiny v liečivom olejovom sére na bielenie zubov. Čistenie zubov olejmi, soľami a inými pridanými prírodnými látkami sa používali na čistenie zubov už v staroveku. Antibakteriálny, protiplesňový a protivírusový kokosový olej v spojení s olejom zo pšeničných klíčkov zabíjajú baktérie, ktoré sú zodpovedné za zápal ďasien, ich bolesť a krvácanie. Zubné sérum upokojuje ďasná, zamedzuje tvorbe áft v ústach, a odstraňuje prípadný nepríjemný povlak na jazyku. Dôležitou zložkou zubného séra je jedlá sóda, ktorá ako jemné brusivo poskytuje zubom jemnú hygienu. Je alkalická čím pomáha neutralizovať kyseliny v ústach, ktoré spôsobujú tvorbu zubného kazu. Jedlá sóda absorbuje pach a v spojení s esenciálnymi olejmi pomáha vytvárať svieži dych. V neposlednom rade pôsobí spolu s kokosovým olejom v ako bieliaci prostriedok. Pri pravidelnom používaní dosiahneme bielšie zuby o niekoľko odtieňov bez použitia drastických bieliacich prísad používaných v bežných bieliacich pastách.
Obsahuje: jedlá sóda, kokosový olej, olivový olej, xylit, vínny kameň, olej z pšeničných klíčkov, rozmarínový extrakt, esenciálne oleje - citrón, klinčeky, škorica
Obsah: 50 ml"
Produkt ma veľmi zaujal, keď som si o ňom čítala na stránke. Zaujímalo ma, či bude vhodný na moje citlivé zuby i paradentózu. Mohol byť trošku dráždivý na moje ďasná, ale rozhodla som sa to risknúť. A dobre som urobila :) Sérum je v krásnom kovovom obale, ktorý bude skvelým na skladovanie drobností. Nájdete na ňom všetky dôležité informácie, ako popis, spôsob použitia, zloženie  i gramáž. Má 50 gramov, veľkosť je ideálna aj na cesty. Takýto výrobok som mala asi prvý raz. Je výnimočný a veľmi zaujímavý, a hoci sprvu mi trochu prekážala chuť, nakoniec som si na ňu zvykla a teraz môžem povedať, že mi vôbec neprekáža. Po otvorení ma zaujalo všetko. Najskôr krásna vôňa. Neviem ju ani celkom popísať - vonia ako kuchyňa pri vianočnom pečení. Klinčeky, škorica a citrón sa vznášajú okolo ako vôňa vianočných cukroviniek pri stromčeku. Proste krásna. Potom ma zaujala konzistencia - je tu hustá pasta, ktorá je béžovej farby. Nakoniec je to chuť - taká zvláštna, trochu slaná, ale stále chutná a svieža, akoby praskala v ústach a je úplne iná ako všetko, čo som doteraz skúsila. Zaujímavosťou séra je, že vôbec nepení. Kedysi by som sa divila, dnes som rada, lebo v mnohých pastách je SLS, ktoré síce vytvára bohatú penu, ale tiež škodí zdraviu. Takže dnes mi pasty či podobné výrobky, ktoré nepenia, neprekážajú, naopak, zvykám si na ne viac a viac. Zuby jemne umýva, nedráždi ďasná a je šetrné aj k mojim citlivým zubom. Pri používaní som si nevšimla krvácanie ďasien ani zvýšenú citlivosť na teplé a studené. Príjemne osviežuje dych. Jednou z úloh séra je bielenie zubov - naozaj som si všimla, že zuby sú krajšie a vyzerajú zdravšie. Jediné, čo mi sprvu prekážalo, bola zvláštna chuť. Našťastie, časom sa mi zapáčila. Teda, zachutila :)
Plusy:
  • šikovný, pekný obal
  • krásna vôňa
  • celkom zaujímavá chuť
  • nedráždi ďasná, nevšimla som si ich krvácanie ani zvýšenú citlivosť zubov
  • zuby čistí, osviežuje dych, pomáha pri bielení zubov
  • stačí ho používať 3-4 razy týždenne
Mínusy:
  • sprvu mi trošku prekážala chuť, ale zvykla som si na ňu
Poznáte túto značku? Skúsili ste už niečo? :)
---
článok nájdete aj na stránke: http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/2015/03/liecive-serum-na-bielenie-zubov.html
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa