Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Kto sú naši dodávatelia a ako sme k nim prišli?

Publikované 15-08-2016 Napísal 965
Obľúbené0

Pravda je taká, že najlepšie veci vznikajú nečakane, na základe pocitov, viery a prichádzajú k nám samé, alebo ich označujeme za náhodu, hoci vieme, že náhody neexistujú.


Určite to poznáte, že čím viac sa niečomu venujete, tým viac stretávate rovnako zmýšľajúcich ľudí  a ja som sa o nich začala doslova "potkýnať", či som chcela alebo nie, vždy sa udiala "náhoda" a ja som nejakým spôsobom vždy natrafila na vzácnych ľudí, ktorí úplne zmenili svoj život. Začali robiť to, čo ich napĺňa, čomu veria, niečo, čím zároveň slúžia iným. Hovorí sa tomu zákon príťažlivosti, keď pritiahneme k sebe to, nad čím premýšľate, čo podvedome hľadáte a to som ani raz nemusela využiť na hľadanie takýchto ľudí uja Googla :)

Ono, v dnešnej dobe pri otváraní e-shopu nie je vôbec problém spojiť sa s XY dovozcami, dodávateľmi a distribútormi. Len za posledný mesiac som dostala do mailu asi 50 ponúk na narôznejšie "liečivé zázraky". Ťažšie je už nájsť ľudí, ktorí vyrábajú svoje produkty z lokálnych zdrojov a stále do nich dávajú aj svoje srdce. Jednoducho nežijú pre biznis, je v tom viac - láska, presvedčenie, pokora a poctivá práca.

Som rada, že Vám ich na tomto mieste môžeme priblížiť, aby ste poznali nielen tie voňavé mydielka, či opojné silice, ale aj ľudí, ktorí za nimi stoja a dávajú do nich svoju pozitívnu energiu, ktorú potom cítite. Budeme radi, ak vás tiež týmito príbehmi dokážeme správne "nakopnúť" na ceste za svojím snom. Všetko sa dá, všetko je možné, zázraky sa dejú ! :)

(Zoznam budeme neustále dopĺňať)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa