Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Krémové jahodové nanuky

Publikované 12-06-2019 Napísal 1584
Obľúbené0

Sezóna jahôd je tu a leto taktiež. Nič neosvieži lepšie ako nanuk či zmrzlina. A prečo kupovať tie v obchodoch, keď si jednoducho môžeme vyrobiť domáce a máme istotu, čo sme do nich pridali? Jeden chutný sezónny tip máme pre vás aj my.

Budeme potrebovať:

500 g bieleho jogurtu
250 g čerstvých jahôd
obľúbenú čokoládu
2 lyžice trstinového cukru

Ako na to:

1. Jahody si narežeme na menšie kocky a posypmene ich cukrom. Chvíľku ich nechajte postáť, aby pustili šťavu.

2. Jahody si rozdeľte na dve časti. Jednu tretinu si odložte zatiaľ bokom a zvyšné dve tretiny rozmyxujte s bielym jogurtom. Potom pridajte zvyšné jahody. Nerozmixovali sme ich preto, aby sme v nanukoch mali celé kúsky jahôd. Je to paráda ;)

3. Do pripravenej zmesy si nastrúhajte vašu obľúbenú čokoládu. My sme si dali mliečnu s pravým medom. Všetko spolu premiešajte a nalejte do formy na nanuky.

4. Naplnené formy vložte na niekoľko hodín do mrazničky a už sa môžete začať pomaličky tešiť. Zatiaľ dojedzte, čo vám zvýšilo :)

Treba dodať, že nápadom sa medze nekladú a domáce nanuky si môžete vyrobiť z akéhokoľvek sezónneho ovocia. Ak máte svoj osvedčený tip, podeľte sa s ním v diskusii pod príspevkom.

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa