Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Krabička krásy - recenzia

Publikované 21-10-2015 243
Obľúbené0

Krásny večer :)

Tak predsa som si aj ja kúpila záhadnú kozmetickú krabičku. Vždy ,keď som si kukla nejaký článok venovaný napr. Ladyboxu, tak ma takéto krabičky nezaujali. Pripadalo mi to ,ako keby v tých krabičkách boli len veci, ktoré sa nepodarilo predať v obchodoch. Čo si pamätám ,tak by ma taká krabička vyšla 16€, čo je dosť peňazí. Asi pred týždňom Lucka z blogu Byť ženou je úžasné  zdieľala na FB, že aj stránka Babičkina záhrada pripravuje takúto krabičku. 10€ mi prišla v pohode cena za vyskúšanie, tak som si jednu objednala a dnes vám ukážem ,čo môj boxík skrýval :)

Krabičky by sa mali líšiť, takže ak ste si ju objednali ,mali by ste dostať o trošku iné produkty. Podľa mňa je to skvelý nápad, pretože takto sa neskazí prekvapenie a stále je to taký risk v tom ,čo vám príde. Hodnota krabičky by mala byť o 30% väčšia, teda za 10€ dostanete krabičku v hodnote aspoň 13€.
Keď som si išla na poštu po krabičku, tak ma zarazilo balenie. Boxík bol zabalený v krabici, ktorá je asi 4x väčšia :D. Ako.....som rada, že mi poriadne zabalili box ,aby všetko prišlo v poriadku, ale nemyslím si ,že balenie a výplň musí byť 4x väčšie a 2x ťažšie ako krabička s produktami :).
V krabičke sú 4 plnohodnotné produkty a 7 vzoriek. Trošku mi chýba nejaký letáčik alebo kartičky, ktoré by viac informovali o produktoch ,ktoré sú v krabičke. Ako viem ,že všetky informácie nájdem na stránke, ale je lepšie to mať hneď poruke, keď si prezerám jednotlivé produkty. Aspoň ja ako blogérka by som to ocenila nejakú kratičku ,kde by boli ceny a menší popis. 
Ako prvé som vytiahla vrecúško s bylinkami do kúpeľa. Konkrétne toto vrecúško nie je už na stránke, preto nemám ani tušenia ,čo za bylinky sú tam. Predpokladám ,že je tam ruža, ale neviem rozoznať ani jednu bylinku. Pričuchla som si k vrecúšku asi 10x a stále mi to vonia ako skoro každá bylinková zmes. Proste je to typická bylinková vôňa. Vrecúško je lanové. Škoda ,že sa nedá otvoriť a znova naplniť. Cena ma riadne prekvapila, osobne by som si to kvôli nej nekúpila, ale už teraz sa teším na kúpeľ. 
Keď som videla v krabičke bambusovú kefku, tak som bola riadne nadšená. Nie preto ,že moja Curaproxka potrebovala už akútne vymeniť, ale bambusovú kefku som chcela dávno vyskúšať. Je krásne balená v krabičke a ešte aj v bielom vrecúšku. Je pomerne malá a ľahučká. Štetinky sú málilinko tvrdšie ako pri Curaprox kefkách, tak som zvedavá aká bude a koľko mi vydrží.
Ďalšia vec ,ktorá ma neskutočne potešila a chcela som ju vyskúšať ,sú naparovacie tablety od Soaphoria. V krabičke som si našla Chillotab a je to bylinková tableta, ktorá v sebe ukrýva 2 druhy mäty, harmanček, ricínový olej, gáfor  a čajovník. Ideálna kombinácie pre aknóznu pleť, tak som zvedavá ako sa predvedie. 

Mydlo mi príde ako taká zbytočnosť v krabičke. Ja tuhé mydlá nepoužívam a je to taký "tradičný" darček, ktorý dostanete často k nejakej objednávke alebo sú často v darčekových kazetách. Určite ho pošlem ďalej niekomu inému, možno ho odložím do súťaže. Kedže som nemala žiadny letáčik, tak podľa vône som predpokladala ,že je levanduľové (keď som ho ovoňala prvýkrát), teraz už som si nie taká istá :D. Ja by som volila niečo iné do krabičky, pretože človek ,čo si kúpi takýto box, chce vyskúšať nové produkty a mydlo proste bude stále mydlo.

A presúvame sa k vzorkám. V krabičke na mňa vykukli dve sprchovacie peny. Nebeská čokoláda a Levanduľové pole (dve najúžasnejšie vône).  Sprchové peny sa dajú použiť ako sprchový gél alebo ako pena do kúpeľa. Musím povedať ,že voňajú úžasne. Keď mám dve vzorky, asi jednu vyskúšam tak a druhú tak. Vzorka vyzerá ,že je naozaj len na jedno použitie. Ešte som tieto peny neskúšala, tak sa teším na ne. Vyzerá to zaujímavo. Tvária sa ako našľahaný krém.

V poradí tretí téglik od Soaphoria je telové suflé. Znova má našľahanú konzistenciu a krásne vonia. V podstate všetko od Soaphoria krásne vonia. Vôňu ruží moc nemusím, pretože pre mňa je to typická babičkovská vôňa, ale táto nie je ťažká ,aj keď je dosť výrazná. Normálne sa čudujem ,že sa mi páči. 
Posledné ,čo bolo v krabičke, boli 2 vzorky sprchových krémov od Weledy a jedna anionová intímka. Na intímku som zvedavá, či budem cítiť nejaký rozdiel medzi klasickou a touto bio. Už som rozmýšľala ,že si kúpil bio hygienické potreby ,ale tá cena....je až moc rozdielna.
Ja som celkom spokojná s balíčkom. Síce mydlo by som vymenila za niečo iné a chýba mi tam nejaký väčší produkt, ale myslím, že krabička určite poteší. Rozmýšľala som ,či sa ju oplatí kupovať. Ak radi skúšate nové veci, tak myslím ,že kvôli rôznorodosti produktov a vzoriek sa to oplatí. Za 10€ vyskúšate  cca 11 produktov ,takže podľa mňa férová cena. Ale ak čakáte skôr niečo ako je Dm-box ,asi vás krabička sklame. Ja som rada ,že som si ju objednala, asi si ešte nejakú objednám  Každý mesiac ju objednávať nebudem, to mi príde zbytočné, no... občas sa takto prekvapiť mi príde fajn :).
Objednali ste si krabičku z Babičkinej záhrady ? Ak hej ,do komentáru mi môžete napísať ,čo ste v nej našli a či splnila vaše očakávania :).
Teším sa na vás pri ďalšom článku. Budem rada ,keď mi necháte nejaký pekný komentár alebo dáte odber. Prajem vám krásny zvyšok dňa :).
Použité produkty:
Kozmetická škatuľka prekvapení: 10€ (babičkinazáhrada.sk) **
**krabičku si môžete objednať len jednu
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa