Kliknite pre viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Vyhľadávanie v článkoch
Kategórie blogu
Posledné články
Posledné komentáre

Kelovo-cícerové placky

Publikované 2016-09-22 1334
Obľúbené0

Pečené zeleninové placky vhodné do burgrov alebo ako hlavné jedlo k zemiačikom a zeleninovému šalátu

Suroviny: 4 šálky pokrájaného kelu, 1 cibuľa, 2 PL olivového oleja, 1 čl himalájskej soli, 1 čl čerstvo pomletej rímskej rasce, 4 šálky uvareného cíceru, 1 PL Tebi, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL majoránka, 1 čl vegeta, 2 vajíčka, 4 PL celozrnnej strúhanky


Postup: Do hrnca nalejeme olej, pridáme pokrájanú cibuľu, orestujeme, pridáme kel, soľ, rímsku rascu. Chvíľu za stáleho miešania pražíme, podlejeme vriacou vodou a zakryté dusíme asi 10 minút. Necháme vychladnúť, zmiešame so 4 šálkami uvareného cíceru, 1 PL tebi, 2 PL oleja, 2 pretlačenými strúčikmi cesnaku, 1 PL majoránky, 1 čl zdravej vegety (recept nájdete na našej stránke).

Vymixujeme ponorným mixérom. Primiešame 2 vajcia, 4 PL celozrnnej strúhanky a necháme aspoň 5 minút postáť. Dávkovačom na zmrzlinu ukladáme hmotu na plech vystlaný papierom na pečenie, rukami alebo lyžicou vytvarujeme do tvaru karbonátok. Pečieme v teplovzdušnej rúre vyhriatej na 175°C 25 minút. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo v celozrnných burgeroch. (My sme vyskúšali obidve verzie.)

(tento recept pre Vás pripravila  Ivanka - Vegetariánka s láskou k zdravému jedlu)

2 Komentáre
  • Ma*** ******vá

    Ma*** ******vá 2021-06-18 Odpovedať

    Dobrý deň, suroviny na recept kelovo-cicerové placky nie sú napísané všetky suroviny. Marta Bullová
    • Ba******** ******da

      Ba******** ******da 2021-07-13 Odpovedať

      Ďakujeme, dopísané
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď

Menu

Kontakt

Mobilný kontakt +421 (0) 948 849 894

Email: info@babickinazahrada.sk

Settings

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa