Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Hrachová múka

Publikované 16-09-2016 3530
Obľúbené0

Týmto spôsobom ju môžete použiť aj v súčastnosti, stačí 1-3 PL a chleba získa zaujímavú, lahodnú príchuť. Tiež je dobrá na zahustenie polievok a prívarkov.

Suchý hrach jednoducho rozmixujeme alebo zomelieme v mlynčeku na kávu, odložíme do dobre uzavretej nádoby, aby nenabrala vlhkosť, znehodnotila by sa.

(tento recept pre Vás pripravila Evka Francová - Kuchařka ze Svatojánu.)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa