Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Dlhá sukňa – symbol ženskosti podporujúci zdravie

Publikované 23-07-2017 10795
Obľúbené0

Šaty, šaty, šatičky, sukne, sukne sukničky. Nosiť sukne, šaty, volány je tak ženské a navyše nosenie dlhých sukní vraj liečivé a má svoj hlboký význam.  Ženy rôznych národov totiž od dávnych čias nosili dlhé sukne a hneď niekoľko vrstiev.



Žienky noste menej nohavíc a viac sukní

Sukne boli vždy nezameniteľnou súčasťou odevu žien, preto ich nosenie má význam nielen estetický. Okrem toho, že ich nosenie je istým potvrdením a vyzdvihnutím ženskosti, podporuje prúdenie neviditeľnej ženskej energie. Vyživiť, uzdraviť a dodať tú pravú ženskú energiu potrebujú dnešné ženy omnoho viac ako voľakedy. Voľakedy sa totiž ženy prirodzene spájali so Zemou, chodili na polia v sukniach, často bosé, obrábali svoje záhradky, naberali rannú rosu cez nohy i ruky, starali sa o kvety, zberali bylinky a varili z nich rôzne sirupy, robili liečivé tinktúry a čaje. Tým svojou ženskou energiou, dennodenne dopĺňanou cez dotyky so Zemou, liečili svoje deti, mužov, rodiny a boli silné. Prirodzene vedeli čo je dobré, čo je liečivé, čo je správne a hlavne cítili.

 

Sukňa – atribút ženskosti. Aby ženská energia prúdila a znásobovala sa

Sukňa má kónický tvar, rozširuje sa dole, čo napomáha prijímaniu energie zo Zeme a napĺňa ženu láskou, starostlivosťou, citlivosťou, nehou a inými dôležitými ženskými kvalitami. Dôležitý je tvar a dĺžka sukne. Sukňa dlhá pomáha žene vstrebávať energiu zeme. Ženská energia sa hromadí  v osobitnej schránke – v maternici. Ak si vraj žena oblieka nohavice, uzatvára kanál spojenia so Zemou, blokuje pohyb energie a svoju svätyňu tak necháva prázdnu. Má málo energie pre seba, pre svojich blízkych, nemá sa o čo deliť a čím skrze seba posilňovať svojho muža. Leto je ideálnym obdobím na nosenie sukní, kedy si tieto informácie môžete milé žienky na vlastnej koži overiť a zažiť si pocit nosenia sukní.

 

Vráťme sa späť k svojmu ženstvu. Buďme pravými ženami vo svojom vnútri i navonok


Vráťme sa preto milé ženy opäť k svojmu ženstvu, vráťme sa opäť k svojej sile! Tej prirodzenej. Uvedomme si akú silu má matka príroda a akú obrovskú silu v sebe milé ženy máme. Chce to len byť vnímavé k svojmu telu, robiť a tvoriť čo nám prináša radosť, žiariť a nosiť ženské kúsky – dlhé sukne, dlhé šaty. Každá jedna, bez ohľadu na váhu, výšku, tvar nosa, pier, očí, bez ohľadu na dĺžku vlasov. Pretože každá sme jedinečná! Svoju originalitu môžeme vyzdvihnúť aj nosením dlhých sukní, ktoré pomáhajú našej ženskej energii aby prúdila a my sme sa cítili božsky ♥  Ženské telo je totiž symbolom krásy, radosti, nežnosti, lásky, tvorivosti a plnosti života. Dlhá sukňa akumuluje ženskú energiu a každej žene prináša už len pri jej nosení prvotný pocit istej ženskosti a zmyselnosti.  Preto doplňme šatník o sukne, dlhé šaty, ktoré v nás vyzdvihujú ženskosť .


---

Pre BZ napísala Miška.

1 Komentár
  • da**

    da** 14-05-2018

    No hej, len kde zohnat naozaj dlhe sukne z prirodnych materialov? Sice meriam len 174cm ale mam dlhe nohy a vsetky sukne mi siahaju po lytka, dlha sukna po zem ma uplne iny povab...
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa