Kliknite pre viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Vyhľadávanie v článkoch
Kategórie blogu
Posledné články
Posledné komentáre
Štítky

Cviklový raw koláč

Publikované 2016-09-22 1627
Moje obľúbené0
Ak sa prestanete na cviklu pozerať ako na jedlo, ktoré sme odmietali v školskej jedálni a dáte jej druhú šancu, uvidíte aká je chutná - napríklad aj na sladko v koláčiku

RECEPT:

Korpus:
200g sušené datle
200g mandle
50g kokos
Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme vo vysokootáčkovom mixéri na hladkú a lepivú hmotu. Hmotu vtlačte na celé dno tortového korpusu (25cm).

Plnka:
2dcl rozpusteného kokosového oleja
100g kešu orechov (orechy namočíme vopred aspoň na 2hodiny a pred mixovaním scedíme)
2 stredne veľké cvikly
2 lyžice medu
lyžica kakaa
kokos

Kokosový olej rozmixujeme spolu s medom a kešu orechami. Pridáme cviklu, kakao a doplníme kokosom podľa chuti.

Čokoládová poleva
1,5dcl rozpusteného kokosového oleja
50g kakaa
1 lyžica medu
30g kešu orechov (namočených vopred)
½-1 banán
Kokosový olej rozmixujeme s medom a kešu orechami, pridáme kakao. Na záver zjemníme konzistenciu banánom.

zdroj: naši priatelia z rawery:  www.rawery.sk :)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď

Menu

Kontakt

Mobilný kontakt +421 (0) 948 849 894

Email: info@babickinazahrada.sk

Settings

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa