Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Chránime vaše údaje – naša stránka má https

Publikované 30-03-2017 801
Obľúbené0

Vážime si našich zákazníkov a vieme, že máte v nás dôveru. Na našej stránke zverejňujete svoje súkromné údaje ako je bydlisko, či telefónne číslo a my nechceme, aby tieto údaje boli kýmkoľvek zneužité. Rovnako heslá, ktoré máte zadané pre prístup do zákazníckej sekcie nášho webu – chceme, aby boli v bezpečí a aby sa nestalo, že budú zneužité treťou stranou.

Preto sme na stránke zaviedli systém https. Všimnite si – vedľa adresy našej stránky vo vašom prehliadači sa zobrazuje zelená ikonka zámku s označením https. To je dôkazom, že stránka je chránená a šifrovaná a že vaše osobné údaje, heslá, informácie o nákupoch sa nedostanú nikomu, komu ich neposuniete sami :)

 

Na čo slúži https?

Stránky s https posielajú do internetového sveta údaje v šifrovanej forme, zatiaľ čo stránky, ktoré fungujú s http zverejňujú údaje v plaintexte. Takéto údaje sú následne ľahšie zneužiteľné hackermi. Takýto web nie je chránený pred odposluchom, pred nežiadanou modifikáciou obsahu tretími stranami, či pred sledovaním. Https používajú na svoju ochranu všetky stránky, ktoré pracujú s osobnými údajmi svojich zákazníkov. Najčastejšie si tento znak môžete všimnúť na stránkach bánk, poisťovní a veľkých internetových obchodov.

Sme radi, že sme sa zaradili medzi nich a že u nás môžete bezpečne a pohodlne nakupovať :)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa