Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Chlieb z medvedieho cesnaku

Publikované 22-09-2016 3045
Obľúbené0

Pripravíme si kvások z 0,5 l teplej vody1 PL trstinového cukru a 1 kocky droždia. Keď kvások nakysne pridáme ho do 1 kg špaldovej múky, pridáme 1 Pl himalájskej soli1 čl chlebového korenia, 2 PL ľanových a slnečnicových semienok, 1 PL karobu (svätojánsky chlieb), ½ čl inulínu z topinambura pre krajšie nadýchané cesto, 2 PL oleja a 1 PL octu.

Cesto vypracujeme a necháme nakysnúť na teplom mieste asi ½ hodiny. Následne pridáme 1 čl pesta z medvedieho cesnaku a za hrsť nadrobno nakrájaných listov z medvedieho cesnaku. Vypracujeme bochník, vrch cesta narežeme, aby nám počas pečenia chlieb dýchal a nepraskal, potrieme slanou vodou a dozdobíme rôznymi semienkami podľa chuti. Pečieme prvých 10 minút pri teplote 200 st. a následne 50 minút pri teplote 180 st. Chlebík krájame až po vychladnutí.

 

Všetky suroviny na prípravu nájdete na našej stránke. V ponuke máme aj sušený medvedí cesnak :)

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa