Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Bronzér ZAO - recenzia

Publikované 21-05-2015 1341
Obľúbené0

Prírodný bronzer ZAO pre slnkom pobozkanú pleť

Jar pomaly končí a čoskoro tu (dúfam) máme leto.  No neviem ako vy, ale ja sa neopaľujem a tak som aj v lete skôr bledá. A tak, ak chcem, aby som vyzerala trošku “živšie”, rada siahnem po bronzeri. Vďaka bronzeru vyzerá pleť hneď zdravšie, žiarivejšie a aj trošku opálenejšie. Super, no nie?  Poslednou dobou mi robí krajšie dni a žiarivejšiu pleť voňavý prírodný bronzer od Zao v bambusovom balení.

Prírodná dekoratívna kozmetika Zao – čo je zač?

A keď sme už pri tom, poznáte už značku Zao? Zao je prírodná certifikovaná kozmetika, ktorá sa sústreďuje na dekoratívnu kozmetiku. Takže ak hľadáte prírodný make-up, rúže, riasenku, tekutú linku, laky na nechty či ďalšie prírodno-kozmetické vychytávky, ste na správnom mieste.  Zaujímavé sú aj ich bambusové obaly – tieto do smetí nevyhodíte!  Sú totiž dopĺňacie, takže ak púder spotrebujete, plechovičku vyberiete a do bambusového balenie dáte novú náplň – podľa vášho výberu. Zo spodnej strany má bambusové balenie malinkú dierku. Do nej stačí strčiť tenkú ihlu, čím sa plechovička nadvihne a môžete ju ľahko vybrať. Obal púdru sa inak zatvára pomocou malých magnetiek. Všetky produkty však tento výmenný systém nemajú, treba si vždy pozrieť info. Ja sa musím priznať, že u môjho bronzeru by tento systém fungovať mal, lenže sa mi vnútro nadvihnúť nepodarilo – ohla sa mi ihla, ale vnútro sa mi i tak vybrať nepodarilo.  No nevadí, snáď keď bronzer domíňam, tak to pôjde. A nemenej dôležitá výhoda vymieňateľného systému – náplne sú lacnejšie.  Číslo aj názov kúpeného odtieňa nájdete na mini letáčiku, čo je trochu nevýhoda, lebo ak by ste mali púdrov od Zao viac – zvonku ich nerozoznáte, takže buď v nich budete musieť mať systém, alebo ich zakaždým otvárať.  Každý produkt dostanete v peknom bavlnenom vrecúšku.

zao system vymeny

Minerálny bronzer od Zao v odtieni Golden Copper – aký je?

Ja som si vybrala svetlý odtieň – 341 Golden Copper. Podľa mňa je vhodný na bledú pleť – využila som ho aj na jar bez toho, aby som mala neprirodzene tmavú pleť. Obsahuje jemné trblietky – ale samozrejme, nebude z vás žiadna diskoguľa, jednotlivé trblietky sú jemné a tak ich nevidno. Na mojej pleti vytvára skôr polomatný – polo “glowy” efekt so zlatým odleskom.

zao bronzer golden copper

No musím povedať, že ak by som si vyberala znovu, zvolím si radšej trochu tmavší odtieň.  Vyslovene opálená nie som, ale jarné slnko mi dodalo trošku farby a tak musím bronzer navrstviť, aby ho bolo vidno. Záleží aj na type použitého štetca. Výhodou je, že sa nemusím báť, že by som to s ním prehnala – vrstvenie mi dáva väčšiu kontrolu nad použitým množstvom. Aplikujem ho na líca, čelo, trošku aj na nos a na bradu. Na fotke bohužiaľ až tak nevyniká, naživo s ním tvár vyzerá podstatne lepšie! A v skutočnosti mi tvár oveľa lepšie ladí zo zvyškom tela, nemám tak morbídne bledú hruď.  Páči sa mi najmä v kombinácii so zlatisto-hnedým líčením očí, ktoré je tiež skôr jemné, no pekne sa s bronzerom dopĺňajú. A na fotke ho takisto moc nevidno. 

zao bronzer golden copper

Pre mňa je tento odtieň na jar ideálny a ktovie, tým, že v lete moc netmavnem, ma možno bude sprevádzať ešte pár ďalších mesiacov. Tento zapečený minerálny bronzer sa mi páči.  Oh, a spomínala som, že je voňavý? Pri dekoratívnej kozmetike nie som zvyknutá, že by mala nejakú vôňu (snáď okrem rúžov), no dekoratívna kozmetika Zao voňavá je. Vôňa je jemne sladká s mätovým nádychom.  Na jednej strane sa mi vôňa páči, no na druhej strane je otázne, či je naozaj potrebné, aby dekoratívka voňala…

Zloženie

MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, SQUALANE, OCTYLDODECANOL, SILICA, ZINC STEARATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL)*, LAUROYL LYSINE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SUCROSE TRISTEARATE, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL*, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, CI 77820 (SILVER), MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL)*, AQUA (WATER), ACANTHOPANAX SENTICOSUS ROOT EXTRACT (ACANTHOPANAX SENTICOSUS (ELEUTHERO) ROOT EXTRACT). MAY CONTAIN +/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

loga zao

V zložení môžeme vidieť okrem sľudy a kukuričného škrobu aj zinok, ricínový olej, baobabový olej, bambusový prášok, striebro, liečivý čajovníkový (tea tree) olej a ženšen. Podľa môjho vkusu by tam nemusel byť octyldodecanol, ktorý upravuje vôňu a môže trochu dráždiť veľmi citlivú pokožku – ja som ale taký problém nemala. Taktiež mohli vynechať vôňu (parfum/fragrance), ktorá by ale mala byť prírodná. Mne osobne tam samozrejme nevadí, ale keď má niekto veľmi citlivú pokožku, tak mu vôňa vadiť môže – aj tá prírodná.

zao 341 golden copper bronzer

Ak poznáte beauty maniačku, ktorá si potrpí na prírodnú kozmetiku, takýto bronzer od Zao bude pre ňu pekným darčekom, ktorý sa bude vynímať na kozmetickom stolíku.  Alebo potešte rovno seba. 

---

Pôvodný článok nájdete na stránke: http://www.bioblogerinas.sk/prirodny-bronzer-zao-pre-slnkom-pobozkanu-plet/

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa