Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Bambucké maslo Akamuti - recenzia

Publikované 06-02-2016 1387
Obľúbené0

Bambucké maslo - zasa som sa zamilovala

Sú produkty, ktorých sa asi nikdy nenabažím - kokosový olej, tarika, bambucké maslo, ružová voda, arganový olej či íly všehodruhu. Milujem ich, pretože sú nesmierne kvalitné, účinné a dokážu si poradiť aj s na pohľad ťažkými problémami. Bambucké maslo je úplne super na pleť i na telo, sama som sa už dávnejšie presvedčila o jeho liečivej sile. Preto si ho zaobstarávam pravidelne a skúšam rôzne značky. Dnes bude reč o značke Akamuti a jej bambuckom masle.



O bambuckom masle Akamuti si môžete prečítať:
      "Maslo krémovej konzistencie je bohaté na vitamíny A, E a F. Extra hydratačné na živiny bohaté maslo pre dehydrovanú, suchú, problémovú pokožku. Chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia - vetrom, chladom a slnkom. Pomáha predchádzať vzniku strií a zjemňuje už vzniknuté strie. Po použití bude pokožka neuveriteľne jemná, dostatočne hydratovaná a pružná. Vhodné tiež na masáž bábätiek. Pomáha suchej pokožke rúk aj pier. Zmäkčuje drsnú pokožku nôh a pomáha pri popraskaných pätách. Používané tiež ako zábal na suché vlasy, tie hydratuje a dodáva im lesk.

Hmotnosť: 160 g

Zloženie: panenské nerafinované bambucké maslo (Butyrospermum parkii)"
Akamuti mám veľmi rada a rada si postupne rozširujem zbierku o ďalšie kúsky tejto značky. Radím ju k tým najlepším, aké som skúsila a páči sa mi, že je fairtrade a úplne prírodná. V dnešnom prechemizovanom svete, kde kam sa pozriem, tam umelina alebo konzervant, je to úžasné osvieženie a návrat k tomu zdravému a prirodzenému. Lebo skôr či neskôr človek pochopí, že návrat k prírode je záchranou. Bambucké maslo má 160 g a je v peknom plastovom obale. Mám ho rada aj preto, že sa naň dá v kúpeľni naukladať aj dosť iných vecí :) Bambucké maslo sa vyznačuje podľa mňa peknou orieškovou vôňou. Mne sa páči, ale poznám ľudí, ktorí ju označujú za ťažkú.  Je pravda, že takou je, ale už som si na ňu tak zvykla, že sa mi páči. Bambucké maslo je obyčajne tuhé a tvrdé, aplikácia nie je najľahšia. To je jeden z dôvodov, pre ktorý nie je všeobecne obľúbeným kúskom (vychádzam z rozhovorov so známymi a čo som čítala na iných blogoch). Je niekoľko možností. Najskôr sa zmieriť s tým, že je tvrdé a trochu sa pri používaní ponamáhate, kým ho nanesiete. Možno ho trochu roztopiť, aby bolo mäkšie a ľahšie sa rozotieralo. Poslednou možnosťou je našľahať ho, ale s tým skúsenosti nemám, o tom som niekoľkokrát len čítala. Toto konkrétne maslo mám len na starostlivosť o telo. V prvo rade ho používam na strie. Je pravda, že toho sa už nezbavím nikdy, ale môžem sa aspoň pokúsiť zjemniť ho. Strie ani veľmi neriešim, nevšímam si ho a ľuďom na kúpalisku môže byť srdečne jedno, či ho mám. Ale odkedy mám Riška, teda od roku 2014, o seba dbám podstatne viac. A bambucké maslo je na strie naozaj dobré. Nielen zjemňuje staré, ale pomáha predchádzať vzniku nového.Rovnako rada ho používam aj proti celulitíde, lebo zjemňuje a spevňuje pokožku. Nakoniec ho mám na vysušené päty a nechtovú kožtičku - bambucké maslo ich výborne hydratuje. Pokožka ostáva ako vymenená. I keď sa nevsiakne do pokožky úplne, nepovažujem to za nejakú prekážku, používam ho len večer predtým, ako idem spať.
Plusy:
  • pekný obal
  • oriešková vôňa
  • tuhé a tvrdé
  • vhodné na pokožku celého tela
  • výborné na hydratovanie, zjemnenie a spevnenie pokožky
  • ideálne na strie a celulitídu
Mínusy:
  • žiadne, pre mňa je to kozmetický top
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa