Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Alergická nádcha

Publikované 07-02-2022 Napísal 473
Obľúbené0

Alergická nádcha (peľová) 

Pri sennej nádche (nazývanej tiež sezónna alergická nádcha) sa výstelka nosa zapáli v dôsledku alergickej reakcie na peľ. U iných typov alergickej rinitídy sa alergická reakcia objavuje v reakcii na iné, za normálnych okolností neškodné látky (alergény), ako sú roztoče domáceho prachu, šupinky odpadávajúce z kože zvierat (ako sú mačky alebo psy) alebo perie.

Alergická reakcia je spôsobená prehnanou odpoveďou imunitného systému, ktorý pri vystavení alergénu produkuje histamín a ďalšie chemické látky, ktoré spôsobujú zápal a tvorbu tekutiny v nose a dutinách.
To potom spôsobuje príznaky, ako je nádcha, upchatý alebo svrbiaci nos, kýchanie, svrbenie v krku a svrbivé, červené, vodnaté oči.

.

Ako posilniť imunitu a tým predchádzať alergii na peľ?

Prírodná liečba alergickej nádchy

.

REISHI + AGARICUS + tiktúra OBRANNÝ VAL

(Agaricus nebrať viac ako 2 mesiace, silne ovplyvňuje imunitu)

.

Dávkovanie a doba užívania doplnkov na alergickú nádchu

užívať 2 mesiace, 2 x ročne

REISHI 2-0-2 kapsule denne

AGARICUS 2-0-2 kapsule denne

.

Reishi pri alergickej nádche Objednať

.

Agaricus pri alergickej nádche Objednať

.

Reishi a Agaricus vždy užívať 5 dní a 2 dni vynechať, aby nedošlo k únave imunitného systému, takto je možné huby užívať dlhodobo. Užívajte na lačno, minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po jedle.

Ak užívate liečivé huby spoločne s tinktúrami, tak najskôr užite liečivú hubu a v odstupe cca 15 minút užite bylinnú tinktúru.

Pri dlhodobom užívaní si dajte po 3 mesiacoch 1 týždeň pauzu. Ak užívate lieky predpísané lekárom či iné potravinové doplnky, užívajte ich s odstupom od liečivých húb a bylinných tinktúr 1/2 až 1 hod.

.

Bylinná tinktúra OBRANNÝ VAL

Denná dávka je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti. Dennú dávku rozdeľte na dve časti - ráno a večer. Tzn., ak vážite napríklad 70 kg, tak si dajte 35 kvapiek ráno a 35 kvapiek večer.

Pred použitím tinktúru pretrepte, mierne zakalenie nie je závadou. Bylinné tinktúry užívajte nalačno. Minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po jedle.

.

Bylinná tinktúra Obranný val pri alergickej nádche Objednať

.

Tinktúru je možné zaliať trochou horúcej vody, čím dôjde k odpareniu alkoholu. Tento postup je vhodný pre deti alebo vodičov. Pri dlhodobom užívaní si dajte po 3 mesiacoch 1 týždeň pauzu.

Ak je potrebné užívať viac tinktúr, tak ich odporúčame dávať v rôzne časy počas dňa – jednu tinktúru ráno druhú večer.

.

Čo užívať pri akútnych prejavoch alergickej nádchy?

Tinktúra NEFRITOVÝ ZÁVOJ

.

Bylinná tinktúra Nefritový závoj pri alergickej nádche Objednať

.

Dávkovanie a doba užívania tinktúry Nefritový závoj pri alergii na peľ

Uvedenú bylinnú zmes užívajte do vyriešenia ťažkostí a ešte 5 dní po ich ústupe

.

Tinktúra NEFRITOVÝ ZÁVOJ

Denná dávka tinktúry je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti. Dennú dávku rozdeľte na dve časti - ráno a večer. Tzn., ak vážite napríklad 70 kg, tak si dajte 35 kvapiek ráno a 35 kvapiek večer.

Prvé 3 dni akútneho stavu alergickej nádchy túto dávku berte 4-6 x denne. Tzn., aby ste tomu správne rozumeli, 35 kvapiek berte 4-6 x denne.

Pred použitím tinktúru pretrepte. Mierne zakalenie je v poriadku. Bylinné tinktúry užívajte nalačno. Minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po jedle.

Tinktúru Nefritový závoj je možné zaliať trochou horúcej vody, čím dôjde k odpareniu alkoholu. Tento postup je vhodný pre deti alebo vodičov.

Ak užívate lieky predpísané lekárom či iné potravinové doplnky, užívajte ich s odstupom od liečivých húb či bylinných tinktúr 1/2 až 1 hod.

Štítok: alergia
Niečo pre vás
Odporúčané články
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa