Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Ako som spoznala My-Sys (recenzia)

Publikované 31-12-2016 2506
Obľúbené0

Ako som spoznala My-sys

Slovenskú kozmetiku spoznávam veľmi rada. Objavila som už niekoľko značiek, ktoré ma nadchli tak, že ma sprevádzajú denne. Niektoré produkty som si obľúbila tak, že si ich kupujem pravidelne a nechcem sa ich vzdať. Keď som videla my-sys a jej lákavú ponuku, neváhala som a vzala som si pár kúskov. Možno vás ani neprekvapí, že moji kroky smerovali k levanduľovu :) Lebo levanduľa a prírodná kozmetika jednoducho idú k sebe.
O šľahanom telovom kréme si môžete prečítať:
      "Vyvážená kombinácia prírodných masiel (bio Bambucké,Kakaové)a olejov(Panenský kokosový,Mandľový) s hydratačnými a výživnými vlastnosťami zlepšujúcimi vzhľad a pružnosť pokožky. Kávový olej má spevňujúci aniti-aging účinok,pomáha zmierniť prejavy celulitídy,detoxikuje,zanecháva sametový pocit na pokožke.Je vhodný na masáž dekoltu,krku a iných ochabnutých častí,pomáha odvodňovať. Bylinný macerát z nechtíka,harmančeka a pravých vanilkových luskov má na pokožku upokojujúci účinok.
Zloženie: bioButyrospermum Parkii(Shea) Butter,bio Theobroma Cacao(Cocoa)Butter,bio panensky Cocos Nucifera(Coconut)Oil,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Oil,Matricaria flower extract,Calendula flower extract,Vanilla planifolia fruit),Coffe Arabica Seed Oil,Tocoferol.
Krém na telo sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku hydratovanú a vyživenú.Môže obsahovať jemné zrniečka vanilkových strukov. Vhodný na všetky druhy pokožky.Pre ešte viac hydratačný účinok je krém vhodné vmasírovať do vlhkej pokožky."




Telový krém striedam s olejmi či redšími mliečkami. Podľa nálady a ročného obdobia, v zime siaham po hustejších a hutnejších kúskoch, lebo na pokožke vidím, že sa ľahšie vysuší a chladné počasie jej nerobí veľmi dobre. My-sys je dielom Sylvie, ktorá svoje prvé mydielko vyrobila v roku 2010. Viedla ju k tomu láska k prírode. Vymýšľa  nové receptúry s použitím tých najlepších surovín ako rastlinné oleje v bio kvalite a za studena lisované, prírodné éterické oleje, maslá, minerálne hliny, oxidy, bylinky lokálne aj exotické, vonné zložky sú zastúpené v podobe kvalitných rastlinných silíc získavaných parnou destiláciou. Jednoducho povedané - využíva silu a dary našej prírody, aby sme boli krajší a zdravší s úctou a láskou k všetkému živému. Šlahaný telový krém si môžete kúpiť v dvoch veľkostiach balenia - 50 a 100 ml. Mám to väčšie balenie a časom chcem skúsiť aj ďalšie vône. Ak budú aspoň spolovice také, ako moja levanduľová láska, budú u nás doma pravidelne.  V plastovom kelímku vyzerá dobre. Vonia veľmi prirodzene, uveriteľne a tak neskutočne levanduľovo. Niekedy, keď idem okolo, len tak ho ovoniam. Lebo levanduľu považujem za moje antidepresívum. Hustá krémová konzistencia je vynikajúca. Pri dotyku s pokožkou sa pomaly topí a ľahko sa rozotiera  po pokožke. Hoci môže spočiatku pôsobiť mastne (obsahuje bambucké a kakaové maslo, kokosový a mandľový olej), do pokožky sa pekne vsiakne a pomerne rýchlo po ňom neostáva mastná stopa. Pokožka ostáva hydratovaná a jemná. Krém zabraňuje vysušovaniu pokožku a darí sa mu udržiavať 24-hodinovú hydratáciu. Pokožku prevonia a už po pár dňoch vonia levanduľou aj pyžamo. Ďalšími vôňami sú káva, svieža rosa, vanilkové nebo, čokoláda pomaranč, atopikrém s borákovým olejom. Samé lahôdky.
Plusy:
  • pekný plastový obal
  • zaujímavé vône v ponuke
  • vonia krásne
  • hustý a krémový
  • pri kontakte s pokožkou sa topí, dobre sa rozotiera
  • pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • hydratuje, zjemňuje, chráni pred vysušovaním
Mínusy:
  • nenašla som
---
Originálny článok zverejnený na: http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/2016/12/ako-som-spoznala-my-sys.html
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa